Hobi Grafika
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Xemar
Xemar
Forum energy Power
Forum energy Power
Female
Number of posts : 11334
Age : 52
Lokacija : cyberspace
Posao/dokolice : Poison Ivy
Raspolozenje : hmmmm ...
Registration date : 2006-12-26

OGLASNA TABLA: Svrha - Namena - Naèin korišæenja Empty OGLASNA TABLA: Svrha - Namena - Naèin korišæenja

Sat 26 May - 0:57
Ovaj kutak je napravljen za sluèaj da neko (makar ko, nije nužno biti èlan) ima potrebu da na prostoru ovog foruma objavi poslovnu ponudu i/ili potražnju za nekom "grafièarskom" ili sl. uslugom. osmeh

Primer:
Recimo imate firmu koja se bavi štampom ali Vam nedostaje dizajner ili Vam je samo potreban neko da za Vaše potrebe a za odreðenu novèanu nadoknadu uradi logo, web stranicu/e, ilustraciju/e, karikature, animacije ili šta god iz oblasti grafike i/ili web dizajna. U obzir dolaze ponude/potražnja iz oblasti fotografije, primenjene umetnosti, narodne radinosti i ruènih radova, slikarstva ... sve u svemu bilo šta za šta smatrate da bi naši èlanovi ili posetioci mogli biti od pomoæi.


Naglašavamo da ovo nije deo foruma u kome se nudi ili traži tzv. pomoæ prijatelja veæ plaæeni angažman.


Potrebno je da oglašavaè:

1. Poštuje opšta pravila kulturnog ponašanja svakog foruma na ovom svetu. Dakle da ne vièe (CAPSLOCK- pisanje velikim slovima), da ne psuje i ne vreða na bilo kojoj osnovi, da se služi pristojnim jezikom i da se potrudi da ne postavlja lažne ponude, ako ni zbog èega drugog a ono iz èisto ljudkih razloga.

2. Da zapoène novu temu i u naslovu naglasi njenu namenu. Npr. Traži se web-dizajner ili potreban logo za to i to preduzeæe... ili pak: Izraðujem to i to pod uslovima tim i tim, kontakt na vašmail@com.

3. Da u tekstu oglasa što konkretnije opiše svoje potrebe i uslove rada (ako je moguæe).

4. Obavezno napiše svoju kontakt e-mail adresu u sluèaju da nije èlan ovog foruma i da nije moguæe kontaktirati ga putem privatnih poruka.

5. Da ažurno prati svoju temu i daje odgovore na postavljena pitanja.

U sluèaju ne poštovanja, ovih više nego esencijalnih pravila, oglas æe biti uklonjen bez upozorenja.
Ako oglašavaè u roku od 2 (dva) dana ne odgovori na pitanje postavljeno na njegovoj temi, a bez prethodne najave odsustva, njegov oglas smatraæe se nevažeæim i biæe takoðe automatski uklonjen.


Za kraj:

Ovaj kutak je tek ideja u povoju, tako da su greške, propusti i sl. više nego moguæe. Unapred se izvinjavamo ako doðe do nekih nesporazuma, a oni su izazvani nedostatkom informacije sa naše strane. Potrudiæemo se da sve greške "u hodu" ispravljamo. Hvala na razumevanju i sreæno oglašavanje!
cheers

_________________
#OstaniKodKuće
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum