OGLASNA TABLA: Svrha - Namena - Način korišćenja

Go down

OGLASNA TABLA: Svrha - Namena - Način korišćenja Empty OGLASNA TABLA: Svrha - Namena - Način korišćenja

Post by Xemar on Sat 26 May - 0:57

Ovaj kutak je napravljen za slučaj da neko (makar ko, nije nužno biti član) ima potrebu da na prostoru ovog foruma objavi poslovnu ponudu i/ili potražnju za nekom "grafičarskom" ili sl. uslugom. osmeh

Primer:
Recimo imate firmu koja se bavi štampom ali Vam nedostaje dizajner ili Vam je samo potreban neko da za Vaše potrebe a za određenu novčanu nadoknadu uradi logo, web stranicu/e, ilustraciju/e, karikature, animacije ili šta god iz oblasti grafike i/ili web dizajna. U obzir dolaze ponude/potražnja iz oblasti fotografije, primenjene umetnosti, narodne radinosti i ručnih radova, slikarstva ... sve u svemu bilo šta za šta smatrate da bi naši članovi ili posetioci mogli biti od pomoći.


Naglašavamo da ovo nije deo foruma u kome se nudi ili traži tzv. pomoć prijatelja već plaćeni angažman.


Potrebno je da oglašavač:

1. Poštuje opšta pravila kulturnog ponašanja svakog foruma na ovom svetu. Dakle da ne viče (CAPSLOCK- pisanje velikim slovima), da ne psuje i ne vređa na bilo kojoj osnovi, da se služi pristojnim jezikom i da se potrudi da ne postavlja lažne ponude, ako ni zbog čega drugog a ono iz čisto ljudkih razloga.

2. Da započne novu temu i u naslovu naglasi njenu namenu. Npr. Traži se web-dizajner ili potreban logo za to i to preduzeće... ili pak: Izrađujem to i to pod uslovima tim i tim, kontakt na vašmail@com.

3. Da u tekstu oglasa što konkretnije opiše svoje potrebe i uslove rada (ako je moguće).

4. Obavezno napiše svoju kontakt e-mail adresu u slučaju da nije član ovog foruma i da nije moguće kontaktirati ga putem privatnih poruka.

5. Da ažurno prati svoju temu i daje odgovore na postavljena pitanja.

U slučaju ne poštovanja, ovih više nego esencijalnih pravila, oglas će biti uklonjen bez upozorenja.
Ako oglašavač u roku od 2 (dva) dana ne odgovori na pitanje postavljeno na njegovoj temi, a bez prethodne najave odsustva, njegov oglas smatraće se nevažećim i biće takođe automatski uklonjen.


Za kraj:

Ovaj kutak je tek ideja u povoju, tako da su greške, propusti i sl. više nego moguće. Unapred se izvinjavamo ako dođe do nekih nesporazuma, a oni su izazvani nedostatkom informacije sa naše strane. Potrudićemo se da sve greške "u hodu" ispravljamo. Hvala na razumevanju i srećno oglašavanje!
cheers

_________________
Mala škola senki by Xe / Moje strane
Xemar
Xemar
Forum energy Power
Forum energy Power

Female
Number of posts : 11293
Age : 49
Lokacija : cyberspace
Posao/dokolice : Poison Ivy
Raspolozenje : hmmmm ...
Registration date : 2006-12-26

http://xemar.dunked.com/; http://xemardesign.iz.rs

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum